Loiste


Tähtisumusta linnunradan kaukaisesta pyörteestä lähtee pieni keijusäde matkalleen. Ei vielä tiedä minne on menossa ja mitä tulee kohtaamaan. Monenlaiset planeetat jäävät taakse. Aurinkoja ja tähtiä on niin monta. Ne loistavat kirkasta valoa omilla taajuuksillaan ja sävyillään. Avaruuden äänet ovat moninaisia ja on ihan mysteeri, missä ne syntyvät. Monia muitakin säteitä on kulkemassa näitä reittejä, joista monet risteävät pikku keijusäteen suunnan.
Pieni keijusäde tietää ihan varmasti, että suunta on oikea. Tästä vielä Merkuriuksen ja Venuksen ohi. Kuun ohi, Maata kohti.
Etelästä on hyvä kiertää pohjoiseen, reilusti päiväntasaajasta ylöspäin. Matkalla näkyy monia maita, mutta neidon mallinen maa vetää puoleensa. Siellä, ihan helman tietämillä, meren rannassa on kaupunki, jonne pieni keijusäde tähtää.
Jonkun matkaa rannasta on korkea talo, se oikea. 11 kerroksen parvekkeella palaa lyhty kuin tervetulotoivotuksena. Pieni keijusäde asettuu parvekkeen kaiteelle. Ovi on raollaan ja takaa kuuluu iloinen ääni. Sisällä huoneessa on tyttö, jonka silmiin se päättää asettua loisteeksi. 

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keinu

Solmukohta